Fest løs med Distortion og Trentemøller i weekenden

Vi guider igen til ugens fedeste fester – nu med Juledistortion, live-optræden fra Niklas, DubstepMania med Benga og et sjældent Trentemøller dj-set.

Trentemøller giver sjældent dj-set
Tyske Robag Wruhme er på programmet, når KontaktBar igen inviterer indenfor på Culture Box. Og så dukker Trentemøller op til et efterhånden sjældent dj-set på dansk grund.

KontaktBar
Fredag den 16. december
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K

Dupsteb-brag i Aarhus
Fredag er der garanteret rigeligt med bas, når det går ned med DubstepMania på Train, der blandt andet får forment besøg af baslegenden Benga.

DupstepMania
Fredag den 16. december
Train, Toldbodgade 6, Århus C

Sidste Frankie-fest i 2011
Frankie Teardrop siger tak for i år og fejrer i samme overgang 80’erne, når Djuna Barnes kommer forbi dj-pulten, mens Ideal Bar også får besøg fra Berlin i form af Engtanzkavalier og Kool Thing.

Frankie Teardrop
Fredag den 16. december
Ideal Bar, Enghavevej 40, København V

Niklas spiller op på Rust
Der bliver med garanti fyldt på gulvet, når Danmarks virale undergrunds-hit Niklas spiller natkoncert på Rust sammen med Young efterfulgt af dj-sets fra Emil Lange og Shamrock.

Niklas og Young
Fredag den 16. december
Rust, Guldbergsgade 8, København N

Distortion holder kæmpe julefest
Her er på ingen måde plads nok til at beskrive alle de ting, der kommer til at foregå under lørdagens Juledistortion på Halvandet, men én ting er sikkert: Vildt bliver det.

Juledistortion
Lørdag den 17. december
Halvandet, Refshalevej 325, Holmen

Bakken siger farvel til 2011
Bakken i Kødbyen lukker ned over julen, men ikke uden at holde en allersidste fest. Det hele går ned på lørdag, når Bakken-regular Pelle bestyrer pulten med en bunke venner.

Bakkens afdansningsbal 2011
Lørdag den 17. december
Bakken, Flæsketorvet 19, København V

Tysk live-techno på Dunkel
Klub-arrangementet Endless holder lørdag deres tolvte, og, Dunkels situation taget i betragtning, måske sidste arrangement på den lille klub. Så kom og støt op, når tyske Ancient Methods kommer forbi og giver et live-set.

Endless #12
Lørdag den 17. december
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af