Kele

‘The Hunter’ er den britiske Bloc Party-frontfigur Kele Okerekes første udgivelse siden sidste års soloelectroeksperiment ‘The Boxer’. Denne gang lyder det, som om Kele jager en tabt kærlighed på en bulgarsk strand af hårdtslående techno. Han fortsætter ligesom på ‘The Boxer’ med at eksperimentere.

Han er langt fra sine vante rockede omgivelser og tilføjer i stedet elementer af dubstep, synthpop og dancehall. På ‘Cable’s Goodbye’ afslører Kele en elegant poppet souldiva, inden han går amok til et bulgarsk rave på technoslaskererne ‘Devotion’ og ‘What Did I Do?’, for til sidst at tugte sig selv i en elektronisk ildkamp på ‘Love As a Weapon’.

Kele har svært ved at finde fodfæste i kærlighedskampen. Det gælder også musikken, der spænder over så utrolig meget. Nogle gange bliver det endda Tiesto og tågehorn, der kommer til at dominere og tage irriterende overhånd. Kele eksperimenter så meget, at man ikke får lyst til at nappe en afbudsrejse til Sunny Beach og lede efter kærligheden sammen med ham, for det er umuligt at finde ud af, om man er med til rave, en overgearet spinningtime i et fitnessstudie eller om ep’en ville passe allerbedst til en allerede veloverstået 90’er-skumfest, hvor Kele blev godt og grundigt brændt af.

Kele. 'The Hunter'. Album. Wichita/Cooperative.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af