Nikolaj Nørlund ‘Man blir forsinket så let’ (feat. Christian Hjelm)

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

To af dansk musiks stærkeste stemmer er gået sammen i næsten fælles front, når Nikolaj Nørlund i slutningen af januar sender sit nye album ’Alt sammen, lige nu’ på gaden. Det kommende album er nemlig skabt i samarbejde med Figurines’ Christian Hjelm, der har lånt ekstra vokal og guitarskills til materialet fra Nørlunds hånd.

Læs også: Live-anmeldelse af Nikolaj Nørlund fra Copenhagen Jazzhouse

Førstesinglen er dog er ægte duet, hvor de to unikke vokaler over bankende trommer og drømmende keyboard smyger sig let om hinanden blot for at blive forenet i fælles front i det mere end fremragende omkvæd.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af