Årets bedste: Jonas Bjerres favoritter

Hver dag frem til jul vælger et af årets mest markante navne sine favoritter fra 2011.

Mew-frontmanden udgav i år sit første soloalbum med soundtracket til filmen ‘Skyskraber’. Læs her om hans favoritter fra 2011.

I går: Thulebasens favoritter
I morgen: Copyflex’ favoritter

Oneohtrix Point Never ‘Replica’
»Jeg er blevet ret glad for det her album, selvom det tog mig lidt tid at komme ind i det. Sådan er det tit med de bedste ting. Daniel Lopatin’s cut-up lydprojekt er blevet kaldt ‘et smadret spejl som reflekterer fortiden’. Den beskrivelse synes jeg passer godt. Jeg må også anbefale Daniel Lopatin’s samarbejde med Joel Ford i projektet Games«.

Lyt til ’Replica’

Hooray For Earth ‘True Loves’
»Malthe fra Oh No Ono introducerede mig til det her band, efter de havde spillet med dem i USA. Deres lyd er lidt svær at beskrive, både lo-fi og poleret, rå og 80’er-inspireret. Albummet er mere grandiøst end deres tidligere ep’er. Jeg kan virkelig godt lide den her plades sange og stemningen i deres valg af lyde«.

Lyt til ’True Loves’:

Grønflammeskoven
»Lidt skamløs selvpromovering i og med, at jeg selv synger med på en enkelt sang på denne børnebog/cd-udgivelse fra Tambourhinocerus. Det er en herlig plade med vokaler fra flere af, efter min mening, Danmark’s bedste stemmer, og især Marie Eline Hansen (som spiller ‘hovedrollen’ i historien) har en af mine yndlingsstemmer i hele verden«.


Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af