YACHT vælter rundt midt i ingenting

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

YACHT ‘I Walked Alone’

In the middle of nowhere dukker de op, den amerikanske duo YACHT i videoen til ‘I Walked Alone’. Og gående fortsætter de på en øde sti, inden de stopper op og skaber sig med sang og dans foran kameraet. Man bliver helt rundtosset af kameraets snurren, der gør det komplet umuligt at fastholde blikket.

Læs også: Lyt til YACHTs sommerlige nye album

På et spiltsekund ændres omgivelserne dog til et klinisk og koldt lokale med hvidtklædte mennesker, der holder i hånd og former deres kroppe i finurlige figurer. Det er ikke helt til at forstå, men om ikke andet både fornøjeligt og morsomt.

Læs også: YACHT tager på spacetrip

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af