Her er ugens 6 fedeste fester

Fest blandt andet til storstilet fødselsdagsfest på Culture Box eller til Hussy med Ena som æresgæst bag både pult og mikrofon. Eller en af ugens andre gode fester. Der er nok at vælge imellem.

Rusts torsdagsklub får besøg af Ena
Hussy fyrer op for varmen, når Rust-klubben inviterer indenfor til endnu en vild torsdagsfest, denne gang med Ena som æresgæst både bag pladespillerne og mikrofonen.

Hussy x Ena
Torsdag den 12. januar
Rust, Guldbergsgade 8, København N
 

Raw Power rykker igen i Aarhus
Rock-klubben Raw Power inviterer ingen til fest i Aarhus, denne gang med debutkoncert med bandet Drowners, resident-djs og fotoudstilling af Casper Balslev.

Raw Power
Fredag den 13. januar
Splab, Mejlgade 32, Aarhus

Sprængfarligt program på Dunkel
Både udenlandske og lokale kræfter indtager på fredag Dunkel, når der er sanselig livekoncert med Aquarius Heaven og pladevenderi fra folk som Ras Money, Lucia Odoom, Rosemary og Najaaraq.

Aquarius Heaven
Fredag den 13. januar
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

Culture Box holder kæmpe fødselsdagsfest
Et stort tillykke skal lyde herfra. Culture Box fylder syv år, og holder i den anledning storstilet fødselsdagsfest, der blandt andre får besøg af Kompakt-bossen Michael Mayer, ligeledes tyske Margaret Dygas samt Trentemøller.

Culture Box 7 Years Birthday Party
Lørdag den 14. januar
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K

Massivt program på KB18
Titlen taler næsten for dig selv, og programmet lægger da også op til fest, når folk som Pato, Pelle og Noize lørdag på KB18 står for underholdningen flankeret af en optræden af Dj Static og Jokeren.

Jeg har det for vildt party
Lørdag den 14. januar
KB18, Kødboderne 18, København V

Disco galore på Bakken
Ingen uge uden et discofix. Denne uge skal det findes på Bakken i Kødbyen, hvor Christian d’Or inviterer til festivitas sammen med den spanske berliner-dj Hugo Capablanca.

Beyond the Disco Dick
Lørdag den 14. januar
Bakken, Flæsketorvet 19, København V

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af