Her er ugens seks fedeste fester

Vi guider igen til ugens fedeste fester, hvad enten man er til canadisk house, fødselsdagsfest hos Svedhytten eller Trentemøller til Frankie Teardrop.

Canadisk house på Nørrebro
Azari & III har de sidste par år huseret med et par solide househits blandt andet i form af ‘Reckless With Your Love’, og sidste år udgav canadierne så deres selvbetitlede debutalbum. På torsdag gæster de Rust med en natkoncert, når Hussy og Le Social inviterer til fest.

Hussy x Le Social x Azari & III
Torsdag den 26. januar
Rust, Guldbergsgade 8, København N

Releasefest med Trentemøller og Lars Top-Galia
Danske SPEkTR udgiver på mandag deres andet album ‘Personetics’, hvilket på torsdag bliver fejret på Bakken i Kødbyen med minikoncert og efterfølgende dj-sets af Trentemøller og Sort Sols Lars Top-Galia. Rock’n’roll.

SPEkTR releasefest
Torsdag den 26. januar
Bakken, Flæsketorvet 19, København V

Hollandsk house-helt vender tilbage
Tom Trago gæstede Dunkel tilbage i oktober, men den hollandske house-producer og -dj har åbenbart ikke fået nok at Danmark, for på fredag vender Trago plader på Simons som et led i en række klubaftener kurateret af det danske pladeselskab Demento Mori, der blandt andre styres af designeren Silas Adler aka Soulland.

Tom Trago
Fredag den 27. januar
Simons, Store Strandstræde 14, København K

Frankie Teardrop serverer 90’er-perler
Ideal Bars rockklub Frankie Teardrop har på fredag skruet et fornemt line-up sammen, når der under titlen ’90’s Psycho Candy Night’ serveres et back to back dj-set af den særdeles rockkyndige Trentemøller og aftenens vært Esben Weile. Og så lægger ep-aktuelle Rosemary og Girlseeker endda også vejen forbi.

Frankie Teardrop
Fredag den 27. januar
Ideal Bar, Enghavevej 40, København V

Dunkel serverer igen dansk talent
Det er prisværdigt i hvor høj grad Dunkel efter så lang levetid stadig gør så stort et arbejde ud af at præsentere de bedste talenter på den danske elektroniske scene. På lørdag går det igen ned med en omgang Dunkel Live med Averos, Abeloe, Odd Shapes og dj-set af Sousa/Schmidt.

Dunkel Live
Lørdag den 28. januar
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

Svedhytten fejrer to års fødselsdag
Er der noget som en god fødselsdagsfest? Ikke umiddelbart, og der bliver med garanti gang i den, når Ideal Bar-klubben Svedhytten fejrer to års levetid med et sprudlende line-up bestående af blandt andre Eloq, Pelle, Le Gammeltoft og Waqar.

Svedhyttens to års fødselsdagsfest
Lørdag den 28. januar
Ideal Bar, Enghavevej 40, København V

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af