Hør nyt Air-nummer

Mens vi venter på Airs album ‘Le Voyage Dans La Lune’, der udkommer den 6. februar, giver duoen os lidt til at stille vores nysgerrighed. Det instrumentale nummer ‘Sonic Armada (A Trip to the Moon)’ poppede op for første gang i går, og gør sig helt anderledes ud end den tidligere smagsprøve ‘Seven Stars’, hvor Beach Houses Victoria Legrand gjorde franskmændene selskab.

Læs også: Air smeder lænker med Beach House

Om albummet har Air tidligere fortalt, at de har skabt det ud fra deres arbejde med soundtracket til Georges Méliès’ sort/hvid-kortfilm fra 1902, som blev vist på Cannes Filmfestival. Foruden Victoria Legrand bidrager den amerikanske pigegruppe Au Revoir Simone også med vokal.

Læs også: Air kommer med nyt album

Hør ‘Sonic Armada (A Trip to the Moon)’ HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af