Asbjørn klar med single og album

Popdrengen Asbjørn, der var med på vores liste over de mest lovende navne for 2012, løfter nu sløret for sin første single fra debutalbummet ‘Sunken Ships’, der er på gaden den 10. april. Nummeret ‘The Criminal’, der i øvrigt ledsages af en video, er i vid udstrækning indspillet af Asbjørn selv, der fortæller: »Det er et væsentligt element i mit virke som sangskriver at udfordre popformatet. Jeg er en popdreng, der skriver enkle melodier og tekster, og prøver at skære budskabet så meget ind til benet som muligt. På den måde håber jeg at fange publikum, og samtidig ændre deres forventninger til en hitsingle«.

Læs også: Breakin’ Sound 2012: De 10 mest lovende danske nye navne

Sidste år kunne man opleve ham på hjemstavnsfestivalerne Spot og NorthSide under navnet Asbjørn and the Strange Ears, men nu har det danske håb rystet titlen af sig og givet sig i kast med nye toner, selvom the Strange Ears stadig er med, når Asbjørn optræder live. I videoen ser man Asbjørn glitrende tonse rundt i klubbede lokaler og en solbeskinnet skov, mens han udfolder sin svævende electro-pop.

Asbjørn ‘The Criminal’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af