Saint Etienne ‘Tonight’

Så er der guf for pop-nostalgikere. De britiske pop-pionerer Saint Etienne er nemlig vendt tilbage med det første stykke lyd fra bandets hånd i syv år. Trioen og deres følelsesrige dance-agtige pop havde storhedstid i 90’erne, og har blandt andet været en stor inspiration for meget af nyere tids bedste svenskerpop som The Tough Alliance og grundlæggende alt, hvad der er kommet ud på det magiske pladeselskab Sincerely Yours.

’Tonight’ er titlen på singlen fra et eftersigende kommende album, og er i princippet et stykke hårdtpumpet drømmepop produceret af Tim Powell, der også har hjulpet navne som Kylie og Sugababes. Det kan måske lyde lidt i overkanten, men gruppen har stadig den dag i dag en fortrinlig sans for at gøre det hele tilpas drømmende og rigeligt uskyldigt.

En tilbagevenden til fordums storhed er det ikke helt, men pophåndværk af den gedigne skuffe. Og alle minderne – åh!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af