Video: Martin de Thurah instruerer Feist

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Feist ‘The Bad In Each Other’

En cowboy der begraver en hund. En dreng der stjæler en pung fra en intetanende mand. Leslie Feist der laller rundt og flirter med de lokale. Den canadiske singer-songwriters nyeste video til ’The Bad In Each Other’ består af en række tilsyneladende usammenhængende begivenheder. At samle trådene er op til tilskueren.

To ting kan vi dog slå fast. Musikvideoen er optaget i Mexico og instrueret af Martin de Thurah, danskeren der tidligere har stået bag videoer til både hjemlige (Carpark North, Fallulah, Mew) og udenlandske kunstnere  som Fever Ray, James Blake og Kanye West.

Læs også: Martin de Thurah ophæver tyngdeloven i James Blake-video

’The Bad In Each Other’ følger i kølvandet på førstesinglen, ’How Come You Never Go There’, fra sidste efterårs kommercielle såvel som kritiske succesalbum, ‘Metals’.

Husk også, at Feist kigger forbi Danmark og giver koncert d. 8. marts i Falconer Salen. Billetter fås stadig gennem Billetlugen.dk.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af