Video: Rosemary bliver kidnappet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rosemary ‘A Persian Tale’ (Official film)

Det er lækkert, når der for en gangs skyld bliver gjort lidt ekstra ud af tingene. Som i Rosemarys ambitiøse nye musikfilm, der er lavet som en slags ledsagning til den danske duos fine debut-ep ‘A Persian Tale’, der udkom i december.

Læs anmeldelse: Rosemary ‘A Persian Tale’

Filmen indeholder lydbidder fra ep’ens forskellige numre, og fortæller ellers – med duoen som hovedpersoner – historien om en musikalsk kidnapning, der både går godt og skidt. Mest skidt. Ingen spoilers her, se bare filmen.

‘A Persian Tale’-ep’en kan stadig hentes gratis HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af