Lang udsigt til nyt Bon Iver-album

Sønderknuste eks-kærester kommer til at vente længe før de igen kan trøste sig med et nyt album fra Bon Iver. Bagmand Justin Vernon udtalte nemlig for nyligt, at der sagtens kan gå helt op til fem år, før vi hører friskt materiale fra bandet.

Læs også: Bon Iver samarbejder med The Flaming Lips

Dette betyder dog ikke, at frontmanden fra Wisconsin er gået i hi, som han ellers har for vane at gøre. Vernon har flere projekter i støbeskeen: udover et samarbejde med soul-sangerinden Alicia Keys, er han også i gang med at indspille et nyt album med samarbejdspartnerne i Volcano Choir, ligesom der er forpligtelserne i Shouting Matches, et band Vernon har beskrevet som ’et slags blues-gospel-band’.

Endelig har Vernon også en vision om at lave et coveralbum med sange fra de bedste kvindelige amerikanske sangerinder. At Justin Vernon sætter pris på the ladies er ingen overraskelse: inden musikkarrieren begyndte at give overskud brugte Vernon blandt andet sin tid på at studere Women’s Studies på et universitet i Wisconsin.

Læs anmeldelse: Bon Iver ‘Bon Iver’

Med tæt på 400.000 solgte eksemplarer af det seneste album, ’Bon Iver’, og fire Grammy-nomineringer under bæltet, burde Vernon også have optjent retten til at tage en pause fra dagjobbet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af