Figurines-forsanger på vej med solodebut

Frontfiguren fra det danske indierock-band Figurines går i år solo. Christian Hjelm har brugt et halvt år på at skrive nyt materiale, der skal udmunde i et debutalbum i eget navn, og til forskel fra hans tjans hos Figurines er de nye sange skrevet på modersmålet. Under indspilningerne har Hjelm allieret sig med habile musikere fra The Kissaway Trail, Oh No Ono og selvfølgelig Figurines.

Læs anmeldelse: Figurines ’Figurines’

Hjelm udtaler i det spritnye Soundvenue-magasin følgende om at vælge nye veje: »Jeg havde bare lyst til at prøve noget, jeg ikke havde gjort før. Jeg tror altid, det er godt at udfordre sig selv, og der sker jo noget andet, når det er på dansk«.

Sidst vi hørte fra Hjelm gav han en hjælpende hånd til Nikolaj Nørlund på nummeret, ’Man blir forsinket så let’, mens singleforløberen til hans egen debut skulle være klar i løbet af foråret. Vi væbner os med tålmodighed indtil da.

Læs også: Top Track – Nikolaj Nørlund, ’Man Bliver Forsinket Så Let’ (feat. Christian Hjelm)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af