Tivoli offentliggør navne til Fredagsrock

Dette års Fredagsrock i Tivoli byder på et bredt program, der spænder over flere genrer og nationaliteter.

Af internationale navne er der blandt andre tale om The Cardigans og Timbuktu, som tager turen over sundet for at gæste Tivoli. Førstnævnte vil fremføre albummet der gav dem deres internationale gennembrud, nemlig ’Gran Turismo’ fra 1998. Det australske rockband, Wolfmother, besøger også Tivoli til juni, og forventes at afprøve materiale fra deres kommende tredje album. 

Læs også: Se billeder og læs reaktioner fra Malk de Koijn-koncerten i Tap1

Så er der de danske. De erfarne rockmusikere i D-A-D, Magtens Korridorer og Kashmir er annonceret side om side med nyere skud som I Got You On Tape, Turboweekend og WhoMadeWho, mens rappen er repræsenteret af de tre bananer i Malk de Koijn samt debutanten Wafande, der bliver assisteret af sin protege, Kaka. Medina, Aura Dione, Alphabeat med flere står for den rendyrkede pop.

Se hele programmet for Fredagsrock i Tivoli HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af