Video: Chromatics på køretur

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chromatics ‘Lady’

I september sidste år fik Nicholas Winding Refns ’Drive’ premiere i biografer verden over, og på lydsiden til danskerens film kunne man blandt andet finde den amerikanske kvartet Chromatics og deres track, ’Tick of the Clock’. Ifølge bandet skulle deres fjerde album, ’Kill For Love’, udkomme i år, men der lader til at være lidt knas med udgivelsesdatoen.

Læs også: Chromatics er tilbage med ny discosjæler

I videoen til det nye nummer ’Lady’ bliver der også kørt i bil, i det forsanger Ruth Radalet sidder på bagsædet af en taxa og virker lige så mut som Refns hovedperson Driver. At dømme efter Chromatics’ stenansigter findes der altså ting selv disco ikke kan kurere.

Læs anmeldelse: Chromatics ‘Night Drive’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af