Choir of Young Believers til Spot

Programmet til Spot Festival vokser med hastig fart uge for uge, og nu er endnu en bunke navne tilføjet plakaten.

I toppen af dagens nye navne ligger Choir of Young Believers, som med garanti er ivrige efter at komme ud og spille deres mere end roste andet album ‘Rhine Gold’ live.

Læs også: Sidste uges tilføjelser til Spot Festival

Herudover er den festlige duo Reptile Youth, reggae-kunstneren Wafande samt konstellationen Rebekka and the Hymnboy også nye navne på programmet. Sidstnævnte er en samarbejde mellem Hymns From Nineveh og RebekkaMaria, som til Spot-koncerten vil fokusere på intime udgaver af numre fra begge kunstneres bagkatalog.

Resten af dagens tilføjelser består af Hanna Kolstø, The Megaphonoc Thrift, Daniel Norgren, Babylove & the Van Dangos, Søren Dahl Jeppesen Quartet, IKI, NovemberDecember, Akat, Ladylion og Dying Diveke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af