Chromatics ‘Kill For Love’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter længere tids forsinkelse sendte Chromatics endelig deres nye album ‘Kill For Love’ på gaden tidligere på ugen. Titelnummeret blev sendt ud til fri aflytning allerede tilbage i oktober, men har fået en mindre opdatering, og fortjener da også sin del af opmærksomhed, nu hvor albummet har set dagens lys.

Læs også: Stream hele det nye Chromatics-album

Chromatics virker som et af de bands, der aldrig kommer til at forandre deres lyd, men i stedet evigt jagter opskriften på den perfekte popsang. Og flere gange på vejen komme usandsynligt tæt på. ‘Kill For Love’ er gruppen som vi kender dem: Overmelankolsk og disco-inficeret synth-pop med semi-dansable guitaranstrøg og Ruth Radelets sørgmodige laissez faire-vokal. Det er simpelt, men det virker. I den grad. Chromatics er tilbage.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af