Frank Ocean kommer til Danmark

Så er der gode og dårlige nyheder på én og samme tid til de danske Frank Ocean-fans. Den kække r’n’b-sanger har nemlig meldt sin ankomst til Danmark, men det bliver ikke i form af en solokoncert. Ocean skal nemlig sammen med Marina & the Diamonds varme op for Coldplay, når Chris Martin og co. den 28. august giver koncert i Parken i København.

Læs også: Coldplay indtager Parken

Det er selvfølgelig fremragende nyt for alle med en billet til Coldplay-koncerten, men briternes besøg i Danmark er dog samtidig udsolgt, hvorfor billetløse fans med en hang til at se Ocean på dansk grund altså får svært ved at komme ind.

Læs også: 10 friske navne Roskilde Festival bør booke

Opvarmningstjansen tegner desuden dårligt for chancerne for et Roskilde-visit fra Frank Ocean.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af