Her er ugens 10 fedeste fester

Vi guider til ugens bedste tilbud – blandt andet med The Gaslamp Killer, fødselsdagsfester på Rust og Culture Box og besøg fra New York.

Feteret L.A.-stjerne på Danmarksturné
The Gaslamp Killer har for længst slået sit navn fast som en mere end vigtig bestanddel af den sprudlende, elektroniske scene i L.A., og i denne uge tager manden med det skøre hår på en mindre Danmarksturné, der både bringer hans festlige dj-set til København, Aarhus og Aalborg.

The Gaslamp Killer
Torsdag den 15. marts, Rust, København N
Fredag den 16. marts, Train, Aarhus
Lørdag den 17. marts, Studenterhuset, Aalborg

Grisefest på Dunkel
For anden gang åbner Dunkel dørene for klubben Mallorca, der lover kulørte lamper, grisefest og sangria i overflod. Musik er der selvfølgelig også, blandt andet serveret af Fredag i Firenze, Andreas OK samt Torsten Cordes og Patrick Steen fra den hedengangne Vektor-klub.

Mallorca #2
Fredag den 16. marts
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V
Læs mere om festen på Facebook

Hyldet brite spiller live på Culture Box
Actress har høstet gigantiske roser for sine to album ‘Hazyville’ og ‘Splazsh’, og i samarbejde med Red Bull Music Academy har Culture Box hevet den britiske producer til landet fredag, hvor også danske Beastie Respond, Opiate og Psimono vil stå for musikken.

Actress live-set
Fredag den 16. marts
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K
Læs mere om festen på Facebook

Rust holder fødselsdagsfest
22 år har Rust været i nattelivet, hvilket på fredag fejres med fødselsdagsfest – hvad ellers? Musikken leveres blandt andre at Mike Sheridan samt en særdeles solid trio bestående af Trentemøller, Buda og T.O.M. Kom og sig tillykke.

Rust 22 års fødselsdagsfest
Fredag den 16. marts
Rust, Guldbergsgade 8, København N
Læs mere om festen på Facebook

Støttefest for PiratRadio
På fredag kan man, hvis man altså føler for sagen, støtte op om pirat-radiostationen Byens Radio. Der er nemlig støttefest på Bolsjefabrikken, hvor blandt andre Raske Penge og Dj Hvad aka Kid Kishore vil fyre op.

Byens Radio støttefest
Lørdag den 17. marts
Bolsjefabrikken, Ragnhildgade 1, København Ø
Læs mere om festen på Facebook

Svedhytten holder breakdance afterparty
I weekenden raserer den internationale breakdance-konkurrence Floor Wars igen på Vega, og lørdag er der så efterfest på Ideal Bars Svedhytten, hvor klubbens residents vil svinge plader sammen med Acid Pigs og Amin Safari.

Svedhytten Floor Wars afterparty
Lørdag den 17. marts
Ideal Bar, Enghavevej 40, København V

Hippe newyorkere dj’er på Simons
Vil man have et drys stjernestøv, skal man lørdag befinde sig på Simons. Her får klubben nemlig besøg af dj-trioen The Misshapes, der frontes af modellen Leigh Lezark, som både alene og sammen med sine dj-kumpaner har været rigeligt rundt på mode- og musikscenen i New York.

The Misshapes
Lørdag den 17. marts
Simons, Store Strandstræde 14, København K
Læs mere om festen på Facebook

Pladevennerne fejrer den danske musik
Dj-kollektivet Pladevennerne har lavet et mixtape udelukkende med dansk musik fra 60’erne og 80’erne, en bedrift der selvfølgelig skal fejres. Det sker lørdag på Stengade med gratis Guldøl til de første, og bagmændene bag dj-pulten med blandt andre Cohnny Jazz som gæst. Som bonusinfo skal det siges, at musikken til festen ikke udelukkende bliver dansk.

Dans Til Dansk Mand
Lørdag den 17. marts
Stengade, Stengade 18, København N
Læs mere om festen på Facebook

Svensk labelnight på Dunkel
På lørdag bliver Dunkel midlertidig overtaget af det svenske pladeselskab Studio Barnhus, hvor bagmændende i form af dj-trioen Axel Boman (billedet), Petter og Kornél Kovács vil give den som de tre house-musketerer.

Studio Barnhus labelnight
Lørdag den 17. marts
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V
Læs mere om festen på Facebook

What Happens fylder et halvt årti
What Happens kan i weekenden fejre et flot jubilæum. Hele fem år har klubaftenen huseret på Culture Box, hvilket lørdag fejres med blandt andre spanske Danny Serrano, Tim Andresen, Massimo og Paxton Fettel.

What Happens 5th Birthday
Lørdag den 17. marts
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af