Pantha du Prince vender tilbage

Den heftigt roste Pantha du Prince har indgået et samarbejde med vennen Stephan Abry. Samarbejdet er resultatet af nogle vintersessions i de schweiziske alper, og skulle eftersigende være inspireret af krautrock, Brian Eno, Harold Budd og guitarminimalisme a la Durutti Column.

Duoen kalder sig for URSPRUNG, der betyder oprindelse på tysk, og debutalbummet vil blive udgivet på pladeselskabet Dial den 21. maj.

Læs anmeldelse: Pantha du Prince ‘Black Noise’

Pantha du Prince udgav i 2004 sin debut og henrykkede senest anmeldere og fans med albummet ‘Black Noise’ fra 2010. Vennen Stephan Abry har fortid i gruppen kaldet Workshop, og har tidligere hjulpet Pantha du Prince i producerstolen, hvorfor en kollaboration derfor ikke kommer som den store overraskelse.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af