Aarhus får ny elektronisk festival

CLASH er navnet på den nye elektroniske 2-dages festival, der til maj går ned på spillestedet Train i Aarhus. Der er allerede lagt i kakkelovnen til et brag af en festival med blandt andet Kavinsky på programmet, der har fået sin del af hype efter sin medvirken på ‘Drive’-soundtracket.

Udover den franske producer kan man også opleve andre udenlandske navne som den britiske producer og dj Alex Metric, og spanske John Talabot, der fik stor ros for sin debutplade ‘fin’. Indenlandske navne er også at finde på plakaten i form af Kenton Slash Demon, dj-set fra Vinnie Who, hiphopperne Specktors og mange flere.

Læs også: Se billeder fra Kavinsky på Rust

Festivalen udspiller sig den 24.-25. maj, og der vil blive offentliggjort flere navne den 2. april. Billetter bliver sat til salg den 26. marts, og der kan både købes partout- og enkeltdagsbilletter.

Du kan få en lille smagsprøve på festlighederne i videoen her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af