Video: Se Specktors have det Lågsus

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Specktors ‘Lågsus’

Drengene Sluzh, Wanr, Drysset og Jonas For Fa’en, der tilsammen udgør Specktors, er klar med videoen til bangeren ‘Lågsus’. I videoen viser Specktors og venner hvordan man danser, når man har det lågsus, og hvordan man (ikke) skal klæde sig i guldgamacher og hotpants, så der er plads til benspark og diverse fysiske udfoldelser.

Læs også: Download gratis bonus-ep fra Specktors

Nummeret vil være at finde på Specktors kommende andet album ‘Kadavermarch’, der endnu ikke har fået en udgivelsesdato, men som man højst sandsynligt vil kunne få at høre, når drengene drager på mini-turné i det ganske land her i foråret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af