10 koncerter du ikke må misse på Spot Festival

Spot Festival indtager i weekenden Aarhus med et hav af koncerter. Læs vores bud på ti af slagsen, du ikke må gå glip af.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Asbjørn ‘Father Figure (Live at Home)’


Asbjørn
Asbjørn er en af mange nye elektroniske kunstnere, men den unge artist har alligevel formået at gøre sig bemærket med sine velstrukturede popmelodier, der sammen med hans klagende vokal skærer helt ind til benet. Og specielt live gør Asbjørn en dyd ud af at gøre hvad der skal til for at fange publikum. Debutalbummet ’Sunken Ships’ blev udgivet i starten af april, og trods sin unge alder er Asbjørn ikke fremmed for Spot. Sidste år spillede Asbjørn med bandet The Strange Ears, men nu er han så tilbage i soloform med debuten i bagagen.

Lørdag den 5. maj, klokken 23.00
Atlas, Vester Alle 15, Aarhus

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Shiny Darkly ‘He’s Suicidal’

Shiny Darkly
De har knapt været et band i et år, men alligevel har de tre fyre i Shiny Darkly formået at tiltrække sig masser af opmærksomhed med deres udanske tag på den mørke støjrock, der byder på stærke melodier under tungsindet. Bandet er signet til Crunchy Frog, skal også spille på Roskilde, og så har de en debut-ep på vej med eks-Powersolo trommeslageren Jens ’Benz’ Søndergaard bag knapperne, der forventes ude til maj. Spot burde bestemt være et godt sted at fange drengene, hvis du endnu ikke har set dem live.

Lørdag den 5. maj, klokken 17.10
Voxhall, Vester Allé 15, Aarhus

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dig & Mig ‘Skyggerne’

Dig & Mig
Dig & Mig giver poppunken en revival, når de leverer fræsende guitarer med sukkermelodier og blåøjede tekster på dansk. Energien er i top, og sat sig fast har musikken tilsyneladende også gjort hos ingen mindre end The Raveonettes’ Sune Wagner, da han sidder i producerstolen på makkerparrets debutalbum ’Sommervarmen’, der udkommer den 14. maj. Kom og dans med, og hør selvfølgelig en masse nye numre, når Dig & Mig indtager Voxhall.

Lørdag den 6. maj, klokken 00.20
Voxhall, Vester Allé 15, Aarhus

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ulige Numre ‘København (Live i Det Nye Talkshow)’

Ulige Numre

De fleste har nok efterhånden gjort sig bekendt med nummeret ’København’, og de unge københavnere i Ulige Numre har i år også formået at gøre sig ekstra bemærkede, da de tog P3 Talentet med hjem fra prisshowet. Bandet har en ep på bagen, men har allerede spillet nye numre live, og man kan med garanti høre numre fra en kommende plade, når bandet spiller på Spot.

Fredag den 4. maj, klokken 21.20
Voxhall, Vester Alle 15, 8000 Aarhus

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Waldo & Marsha ‘Suspense’

Waldo & Marsha
Det er ikke medlemmer der er mangel på i Waldo & Marsha, der består af otte fyre fra Aarhus med en forkærlighed for 90’ernes shoegaze. Efter en anmelderrost ep sendte gruppen forleden en dobbeltsingle på gaden med materiale fra en kommende albumdebut, og er man til en seriøs mur af lyd underbygget af fine popmelodier er der på Spot en fremragende mulighed for at komme på fornavn med Waldo & Marsha.

Fredag den 4. maj, 20.20
Atlas, Vester Alle 15, Aarhus C 

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eloq ‘Shine’

Eloq
Produceren Eloq forbinder man umiddelbart med Cheff Records, men August Fenger har længe produceret musik under eget virke også. Der rækkes ud efter stjernerne, når der spilles bastung og hiphop-orienteret electronica med melodierne i orden og inspirationen fra blandt andre J Dilla og The Neptunes. Den unge producer har udover to ep’er i bagagen stået for et hav af Cheff Records-produktioner og remixes af blandt andre Medina og Suspekt. Kom og få et lektion fra en af landets mest lysende producertalenter, når Eloq drejer knapperne på Blackbox.

Lørdag den 5. maj, klokken 23.20
Blackbox, Skovgaardsgade 3, Aarhus

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Klumben og Raske Penge ‘Rundt’

Klumben og Raske Penge
Raske Penge og det selvproklamerede dancehall-geni Klumben slog pjalterne sammen på hittet ’Rundt’, der spredte gode vibes til det ganske land. Siden udgivelsen er interessen for dansk dancehall vokset støt, og det har banet vejen for en masse live-optrædener rundt om i landet, der har fået de danske spillesteder til at syde. Klumbens debut-ep er netop udkommet, så der bliver med garanti fest, når to af dancehallens nye stjerner fyrer op på Radar.

Lørdag den 5. maj, klokken 00.20
Radar, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Taragana Pyjarama ‘Ocean’

Taragana Pyjarama

Nick Kold Eriksen er snart klar med sit debutalbum under navnet Taragana Pyjarama, hvilket bringer ham ud på landevejen med nyt live set-up. Det vil indebære et regulært live-band side om side med hans elektroniske produktioner, og der vil til Spot således både være mulighed for at opleve musikken i fuldt flor samt masser af materiale fra det kommede album.

Lørdag den 6. maj, klokken 00.00
Katapult, Rosensgade 11 8000 Aarhus C
 

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Eclectic Moniker ‘Easter Island’

The Eclectic Moniker

Sommervarmen spreder sig når man hører danske The Eclectic Moniker, der består af syv gutter, der fik deres Roskilde-debut sidste år. Nu har de et debutalbum på vej, der skulle indkapsle deres poppede og personligt udpenslede elektiske lyd, der byder på calypso og varme guitarstrøg. Kom og få et skud sommer samt masser af godter fra gruppens kommende album, når det store band fylder scenen ud på Spot.

Fredag den 4. maj, klokken 21.40
Blackbox, Skovgaardsgade 3, Aarhus

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Papir – Live Olsen Gallery

Papir

Der skal jammes, når Papir lørdag indtager Radar. Live spiller trioen en form for improviseret psychrock, da en form aftales inden hver af bandets koncerter, hvorefter der er fri leg. Albummet ‘Stundun’ fra december sidste år fik masser af roser med på vejen, og der er hermed lagt op til en bogstavelig talt unik optræden, når Papir spiller på Spot.

Lørdag den 5. maj, klokken 19.00
Radar, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af