Video: BAS vender tilbage på P6 Beat

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

P6 BAS Dancehall Anthem

I januar blev P6 Beats program BAS fjernet fra sendefladen, til trods for dets status som et af radiokanalens mest populære programmer. Men den 3. maj vender dj og værten Pelle Peter Jensen heldigvis tilbage. Den første udsendelse vil blandt andet byde på besøg fra Ukendt Kunstner (det er altså er rigtigt kunstnernavn) og Phase 5, der senest vandt æreprisen ved DDJA.

I anledning af den glædelige nyhed giver BAS også et gratis nummer væk til alle interesserede lyttere. Tracket blev til i sammenspil med blandt andet Kaka, Klumben, Pato, Raske Penge, Sukker Lyn og TopGunn. Download tracket HER. Og se selvfølgelig videoen ovenfor.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af