Dr. Dre vækker Tupac og Nate Dogg til live

Rappere har for vane at give shout-outs til deres afdøde kollegaer, men Dr. Dre tager konceptet et skridt videre. Ifølge den californiske radio station, KROQ, vil Dr. Dre nemlig genoplive Tupac og Nate Dogg via hologram-teknologi til sin koncert på dette års Coachella Festival. Tupac skal selvfølgelig være til stede, omend i fortyndet form, under deres fælles hit, ’California Love’, mens Nate Dogg vil flimre frem for at synge sit vers på ’The Next Episode’.

Læs også: Guide: Hiphop-modens udvikling i 10 trin

Der kommer også flere levende gæster til koncerten, i det Eminem, Warren G og Wiz Khalifa rygtes at skulle optræde med Dr. Dre og Snoop Dogg. Fans af det forhenværende N.W.A.-medlem venter stadig i spænding på Dr. Dres ’Detox’, albummet der har været på trapperne i over ti år. Indtil videre har Dre kun slupper to tracks fra ’Detox’, nemlig ’Kush’ og ’I Need A Doctor’, sidstnævnte med Eminem og Skylar Grey.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af