Hør første nummer fra Taragana Pyjaramas debutalbum

Vi kunne i februar skrive, at Taragana Pyjarama var ved at have sit debutalbum klar på det velansete elektroniske pladeselskab Kompakt, og nu er detaljerne endelig sluppet ud. Debutalbummet fra den danske producer kommer til at hedde ‘Tipped Bowls’, og vil blive udgivet den 18. juni. Allerede nu kan du høre den første smagsprøve fra albummet i form af ‘Growing Forehead’ forneden.

Læs også: Click og Distortion holder kæmpefest

Nick Kold Eriksen har tidligere været kendt under aliasset Eim Ick, men udgav i april sidste år ep’en under det nye alias Taragana Pyjarama. Kompakt gør det klart, at Eriksen vil være at finde ude på spillestederne i 2012, og at tourdates snart vil blive tilføjet. Taragana Pyjarama er allerede blevet sat på plakaterne til Spot Festival samt Click og Distortions fusionsfest i Helsingør.

Lyt til Taragana Pyjarama ‘Growing Forehead’ feat. Kicki Halmos:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af