Jai Paul ‘Jasmine’

Man skal helt tilbage til starten af 2011 for at finde vores Breakin’ Sound-titulering af Jai Paul, dengang baseret ud fra et par remixes og den kalejdoskopiske popperle ‘BTSTU’. At der skulle gå helt ind til nu, før man fik lov til at høre mere fra den unge London-producer havde de færreste nok regnet med, men nu er han altså vendt tilbage med ‘Jasmine’.

Læs også: Breakin’ Sound – Jai Paul

Nummeret er i bund og grund Jai Paul som vi kender ham. Hvis man da kan overhovedet kan sige det? En syret popproduktion med masser af funky bund, kække baslinjer og synths der synes at tage Jai til stjernerne og tilbage. Der er lidt mindre drama end på ‘BTSTU’, men de milde guitarakkorder og den underspillede stemning er bestemt ikke et dårligt match til ungersvendens let gispende croon. Lad os så bare håbe, at ‘Jasmine’ betyder et helt album.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af