Kom til Spot Afterparty med Soundvenue

Når Spot Festival lægger låg på musikken for natten, tager Soundvenue teten op og sørger for, at festen fortsætter lidt endnu. I år indtager vi igen V58 og fyrer op for festivalens vildeste efterfest fredag den 4. maj.

I den forbindelse får vi besøg af en række prominente navne, blandt andet basmusikken og dancehallens største danske talenter, nemlig Klumben og Kesi samt dj-sets fra Ras Money, P6 Beat-værten Pelle Peter, Bang Bang og Oh Boy.

Samme aften har vi dj-sets fra Ulige Numre, Death Valley Sleepers, Rangleklods og Waldo & Marsha og live-optrædener af Nelson Can, Ocean View og Broke – og så er der endeløse rækker af kolde øl fra vores partner Heineken.

Husk: Soundvenue-abonnenter kommer ind til halv pris – køb billetter via ‘Min side’ – og det samme gør folk med Spot Festival-armbånd.

Soundvenue Spot Afterparty
Fredag den 4. maj
V58, Vestergade 58, Aarhus
Entré: 80 kroner (40 kr. for Soundvenue-abonnenter eller med Spot-armbånd)
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af