Pop Revo udvider programmet

De fuldendte ellers deres program i slutningen af marts, men nu er Pop Revo klar med flere navne til festivalen.

Til en pre-party på det nyåbnede spillested Radar vil The New Spring give koncert, og får i den forbindelse følgeskab af engelsk/spanske Amor de Dias. Arrangementet vil finde sted torsdag den 17. maj og er inkluderet i partout-blletten. Til festivalens Outdoor Day Party den 19. maj, en eftermiddag med musik arrangeret sammen med bloggen Passive/Aggressive, er der også blevet tilføjet navne i form af den instrumentale duo Fossils og de lokale kammerater i Snaredrum.

Læs også: Pop Revo fuldender programmet

I anledningen af den snarlige Record Store Day, der ligger den 21. april, har pladebutikken Badstuerock og Pop Revo også sørget for en gratis in-store-koncert med Folkeklubben. Her bliver spilleplanen for Pop Revo samtidig afsløret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af