Q-Tip føjet til Kanye Wests pladeselskab

Q-Tip fra de indflydelsesrige A Tribe Called Quest, har siden 1999 været aktuel som soloartist, da albummet ‘Amplified’ udkom. Nu er han blevet en del af legekammeraten Kanye Wests pladeselskab G.O.O.D Music, hvor et album forventes ude i starten af næste år.

Hvorvidt han vil blive en del af det kommende G.O.O.D Music-gruppealbum melder historien ikke noget om, men chancerne må siges at være til stede, da alle de resterende kunstnere på pladeselskabet skulle have noget at byde ind med pladen, der er blevet bekræftet på vej og også har sluppet sin første single.

Læs også: Hør spritnyt Kanye-track

Der er ikke sluppet mange detaljer ud om det kommende album, men i en pressemddelelse berettes det, at Q-Tip har været i studiet med rapkollegaen Kendrick Lamar, og i en lidt anden boldgade med den nu reaktuelle Fiona Apple.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af