Roskilde klar med 20 navne til Apollo-scenen

Ved årets begyndelse opfyldte Roskilde Festival mange bønner ved at annoncere Apollo. En ny elektronisk scene på festivalen, der i warm-up-dagene kommer til at bevæge sig rundt på campingarealet og efterfølgende får fast base ved Agora C ved skateparken.

Nu er Roskilde Festival så klar med hele Apollos program for opvarmningsdagene, der byder på hele 20 unge, elektroniske talenter fra norden.

Læs også: Roskilde Festival får ny elektronisk scene

Scenen får inden den rigtige festivalstart navnet Apollo Countdown, og kan via et bredt udvalg blandt andet præsentere hiphop fra Kesi, Sleng og Khalazer samt spæde elektroniske kræfter som Eloq, Julius Sylvest, Beastie Respond og Kúra.

Ud over ovennævnte består de 20 navne af: Adrian Lux, Copenheavy, F.O.O.L., The Frederik, Fritjof & Pikanen, Ghostigital, Sandra Kolstad, Mash Up International, Northers Structures, Sprutbass, Soffie Viemose, Vaagsbygd Handy og War For Youth.

Se hele det foreløbige program for Roskilde Festival HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af