Stream det nye album fra Lower Dens

Lower Dens’ debutalbum ‘Twin-Hand Movement’ fra 2010 var i manges øjne en lidt overset juvel, og der har da også hersket sin del af forventningsglæde op til Baltimore-bandets andet album ‘Nootropics’, der udkommer mandag den 30. april.

Læs anmeldelse: Lower Dens ‘Twin-Hand Movement’

Ventetiden er dog forbi, for allerede nu kan du streame hele ‘Nootropics’ forneden, og altså lægge ører til, hvad frontkvinden Jana Hunter har fundet på denne gang. Og så skal man jo ikke glemme, at Lower Dens i maj gæster både Loppen i København og Pop Revo-festivalen i Aarhus.

Lyt til ‘Nootropics’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af