Video: Nyt dansk hiphop-koncept

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De to hiphop-blogs, SPOL OP! og Sorte Får, er gået sammen om et nyt projekt, der sætter fokus på den danske undergrund. Ifølge SPOL OP! er planen, at der skal udgives fire-fem såkaldte cypher sessions om året, der hver især blander etablerede navne med nyere rap-opkomlinger. Som det kan ses i videoen en cypher en freestyle-session med flere rappere, der dog ikke nødvendigvis battler hinanden.

Den første video i rækken blev udgivet forleden, og de medvirkende inkluderer Per Vers, Cap T, DB King og Livid, der sammen med sangerne Face It og Mr. Mo udgør Kaliber, Musti og Sami Krid. Allerede på næste fredag lander cypher session nummer to, der blandt andet vil inkludere Pede B og Imran. Søndag byder også på endnu en session med Young og Nixen, for blot at nævne nogle få navne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af