Video: Jack Whites foruroligende fremtidsvision

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jack White ‘Sixteen Saltines’

Vi er ikke i Bulderby længere, kære læser. I videoen til Jack Whites ’Sixteen Saltines’ har børnene overtaget verdensherredømmet og terroriserer omgivelserne med baseball bats og peanut butter-madder. Heller ikke rockstjernen går fri, idet White ender med ligge bagbundet på bagsædet af en bil. Den skræmmende video er instrueret af AG Rojas, der også stod bag Spiritualizeds nyeste video til ’Hey Jane’.

Læs også: Video: Kontroversiel musikvideo fra Spiritualized

Fans af Jack Whites tidligere gruppe, The White Stripes, kan også glæde sig til en ny live-dvd, ’Under New Zealand Lights’, der vil inkludere optrædener fra bandets unge dage. Dvd’en kan fås ved at melde sig til Whites abonnementservice kaldet Vault, der er tilknyttet hans pladeselskab, Third Man Records. Ved tilmelding får man udover live-dvd’en en syv-tommer vinyl med tidligere uudgivede tracks som ’Open Your Eyes’ og ’You Make a Fool Out of Me’, der stammer fra The Raconteurs’ indspilninger til ’Consolers of the Lonely’-albummet.

Læs også: 15 ting du ikke vidste om Jack White

Sidst men ikke mindst får man også en live-vinyl med Whites eks-kone, Karen Elson, i en interaktiv indpakning, der efter sigende kan bruges som påklædningsdukke med fire tilhørende outfits. Således burde der være nok at se frem til for White-fans.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af