Alt-J ‘Breezeblocks’

Disse fire drenge fra Leeds begyndte at spille sammen i 2007 under navnet Alt-J, der hentyder til, at hvis du trykker disse to taster ned på din computer giver det en trekant. Et tegn der står for forandring, og derfor gruppen valgte at tage navnet, der ellers virker lettere kryptisk. De har langsomt arbejdet sig ud af øvelokalet og den 28. maj ligger debutpladen ‘An Awesome Wave’ klar.

Læs også: Top Track – The Walkmen ‘We Can’t Be Beat’

Forsangeren Joe Newmans karakteristiske stemme, der af NME er blevet beskrevet som en and på rohypnol, sætter roligt nummeret ‘Breezeblocks’ igang, for så at tæske løs på klaveret og køre nummeret over i medrivende marcherende trommer, der udgør en andel af det lydbillede, bandet selv kalder folk-step. Det er melankolsk, men bliver aldrig tungsindigt med ‘andevokalen’, der ellers tryglende synger »Please don’t go, I love you so«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af