DIIV ‘Doused’

Vores Breakin’ Sound-navn DIVE har undergået en navneforandring til DIIV. Forandringen er foretaget ud af respekt for det originale Dive, der er et belgisk industrialband fra 1990’erne, men oprindeligt havde nutidens DIVE faktisk opkaldt sig efter sangen af samme navn med Nirvana. Forsangeren Zachary Cole Smith erklærer dog, at de er vokset fra bandnavnets associationer, og at det i sidste ende er ligemeget, hvad de hedder.

Læs også: Top Track – Bobby Womack ‘The Bravest Man in the Universe’

Med det sat på plads kan vi fokusere på deres nye single ‘Doused’, som bekræfter, at DIIV stadig lyder som sig selv, trods navneskiftet. Tankerne ledes stadig hen på varmere luftlag, når guitarens klimpren sætter ind, men med faretruende, post-punkede trommer som rygrad bliver nummeret skubbet fremad, og med den hypnotiserende rumklangsindhyldede vokal er det svært ikke at rulle med. ‘Doused’ vil være at finde på bandet debut ‘Oshin’, der udkommer den 26. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af