Distortion kommer til forstæderne

Den ellers københavnske festival Distortion er begyndt at brede sig. Sidst var det Helsingør i samarbejde med Click Festival, og nu går turen så også til Ballerup, Gladsaxe og Ishøj, da Distortion vil arrangere pop-up fester for at brede den gode stemningen til forstæderne.

Onsdag den 30. maj går det ud over Ballerup, hvor Distortion har hiphopperne med de explicitte tekster, Suspekt, til at give et live-set foran intet mindre end Ballerups Landsbykirke. Hertil kommer også den transekuselle, amerikanske rapper Sissy Nobby, Dj Er du dum eller hvad, Emil Lange, Copyflex og Ohoi.

Læs også: Distortion afslører det fulde program

Om torsdagen er det i Ishøj det foregår med Klashy som vært, hvor Kesi og Oh Boy! blandt andet kommer forbi. Sidste fest i forstæderne er i Gladsaxe fredag, hvor Syg Lyg vil stå bag arrangementet med lidt for enhver smag, når der både er et 27-mand stort hornorkester, Dixone og Mike Sheridan på programmet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af