Her er ugens 10 fedeste fester

Vi guider dig igen til ugens bedste festtilbud – fra Click Festival og Wood Wood-fest til Trailerpark-opvarmning og RubA’Dub-fødselsdag.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sekuoia ‘Evenings’

KB18 varmer op til Trailerpark Festival
Trailerpark Festival begynder allerede at varme op til det store bal nu på torsdag, selvom festivalen først løber af stablen den 31. august til 2. september. Og der er lagt op til lidt af en forfest, når blandt andre Djuna Barnes, Lulu Rouge og Christian d’Or sørger for at vende pladerne, mens Kala-OK og Sekuoia giver KB18 et skud live-musik.

Trailerpark Festival Warm-Up Party
Fredag den 4. maj
KB18, Kødboderne 18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eloq ‘Shine’

Skyd Spot i gang med Wood Wood
Start din Spot Festival på stilet vis og læg ud med Wood Woods pre-party, hvor der både skulle være lidt godt til ganen og til mavesækken, når der serveres øl og BBQ til tonerne af hiphop, når blandt andre Piff står bag roret. Festlighederne munder sjovt nok ud i et after-party, hvor der er lovet billige drinks og dirty tunes, som blandt andre Cheff Records’ Eloq skal stå for.

Wood Wood Spot Pre -& After-party
Torsdag den 3. maj
Wood Woods baggård, Guldsmedegade 22 B , Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Boddika & Joy Orbison ‘Swims’

Ottoman byder på bas
Ottoman kører for anden uge i træk på Dunkel, og denne gang får klubben besøg af UK-produceren Boddika. Der er lagt op til hårdtslående bas når briten kigger forbi, og han får blandt andet selskab af et velkendt ansigt fra den danske dubstepscene, som der dog endnu ikke har løftet sløret for hvem er. Så vær forberedt på overraskelser torsdag nat, hvor det dagen efter skulle være muligt at sove længe med Store Bededag liggende om fredagen.

Ottoman x Boddika
Torsdag den 3. maj
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lower ‘Escape’

Torsdags-tyskerburgere på Bakken
Det er som bekendt den første torsdag i måneden og det skal selvfølgelig fejres på behørig vis. Det sørger Bakken, Smash!Bang!Pow! og Passive/Aggressive-bloggen for, når der først inviteres til grill-chill med tyskerburgere i gården for så at skrue lidt op for tempoet med live-shows fra Snaredrum og Lower. Dj’s fylder naturligvis de musikalske huller ud før, under og efter koncerterne.

Første torsdag i måneden @ Bakken
Torsdag den 3. maj
Bakken,Flæsketorvet 19, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Maya Jane Coles ‘Humming Bird’

Maya Jane Coles på Culture Box
Culture Box har trukket endnu en international artist til sig i form af en af de hotteste kvindelige djs/producere i øjeblikket, nemlig Maya Jane Coles. Briten tager sit populære tag på housegenren med når hun besøger det elektroniske mekka, og får i denne omgang følgeskab af Tim Andresen. Maya har hele fire ep’er og et hav af singler at kunne trække på, og har med dem opnået vidtspændende positiv omtale, som København på fredag vil få at føle.

Culture Box x Maya Jane Coles
Fredag den 4. maj
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K
Læs mere om eventet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kesi feat. Benny Jamz ‘Født i dag’

Rund fredagens Spot af med Soundvenue
Igen i år sørger Soundvenue for et brag af en Spot-efterfest på V58 med et pakket line-up, der blandt andet tæller det selvproklamerede dancehall-geni Klumben og slem-drengen Kesi, samt dj-sets der peger i alle genreretninger med artister såsom Ulige Numre, Rangleklods og Ras Money.

Soundvenue Spot Afterparty
Fredag den 4. maj
V58, Vestergade 58, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lil B ‘Motivation’

Kom til elektronisk festival i Helsingør
Nu er der kommet en god undskyldning for at tage til Helsingør med Click Festival, der slår sine folder på Kulturværftet i denne uge. Henover weekenden kan festivalen blandt andet byde på en fredagsfest i samarbejde med Distortion, hvor Lil B, Matthew Dear og Den Sorte Skole er nogle af navnene på programmet. Festen forsætter langt ind og udover lørdagen hvor Clark og Hype Williams er blandt aktørerne på det omfattende program.

Click Festival
Mandag den 30. april – lørdag den 5. maj
Kulturværftet, Allegade 2, 3000 Helsingør

Læs mere om festivalen HER

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Heartbreak & Munchi ‘Faceoff’

Moombahton brag på Rust
Den populære moombahton vender nu næsen mod Rust, når der skal rystes og danses igennem. Det indebærer besøg af Heartbreak, der sammen med Munchi og Nadastrom er scenens helt store spillere. Den danske pioner på scenen Copyflex har også vundet indpas sammen med Fase de Cinco og Graded, så hold dig ikke tilbage fra at tage neonfarver og glowsticks i brug.

Moombahton: Heartbreak + Copyflex + Fase de Cinco + Graded
Fredag den 4. maj
Rust, Guldbergsgade 8, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efdemin ‘There Will Be Singing’

Technotung label night
Culture Box tager endnu engang teten op præsenterer techno af fineste kaliber når de afholder Sound of Berghain, der er deres månedlige Ostgut Ton label night. I denne måned er det Efdemin og Marcel Fengler der skal sørge for underholdningen og tirre danselysten med deres bud på, hvordan technoen skal lyde.

Sound of Berghain x Efdemin + Marcel Fengler
Lørdag den 5. Maj
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K
Læs mere om festen på Facebook


Foto: Kenneth Nguyen

RubA’Dub fejerer 10 års jubilæum
RubA’Dub har fødselsdag, og det skal fejres på søndag. Hofleverandøren indenfor reggae, dancehall og alt midt imellem har nu stået distancen i 10 år og beriget vores land i det kolde nord med toner med ophav i det caribiske. Arrangementet startede som en pendant til sofaen når søndagstømmermændene overtog, men udviklede sig hurtigt til at være en regulær fest, der er kendt for at forlænge tømmermændene og fucke dine mandage op. Kom og sig tillykke.

RubA’Dub 10 års jubilæum
Søndag den 6. maj
Stengade, Stengade 18, København N

Læs mere om festen HER

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af