Hør Kendrick Lamars nye nummer

I sidste uge udsendte gruppen Health nummeret ’Tears’ i forbindelse med lanceringen af computerspillet ’Max Payne’. Nu er den californiske rapper Kendrick Lamar hoppet med på vognen og sluppet ’War Is My Love’ til computerspillet ’Ghost Recon: Future Soldier’.

Læs også: Hør nyt fra Health

I næste måned kan man muligvis få ’War Is My Love’ at høre i en live-version, da Lamar giver koncert i Pumpehuset den 2. juni. Rapperen er på nuværende tidspunkt i gang med indspilningerne til sit kommende album ’Good Kid In A Mad City’, der er sat til release i år.

Lyt til ‘War Is My Love’:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af