Hør Patti Smiths nye single

Den 5. juni udsender Patti Smith sit nye album, ’Banga’, det første med nyt studiemateriale siden ’Trampin’’ fra 2004. Singleforløberen ’April Fool’ er dog allerede klar og den 66-årige sangerinde lyder absolut som om hun nyder livet.

Læs også: Patti Smith læser højt på Louisiana

På ’Banga’ har Smith igen fundet sammen med sine faste musikere, Lenny Kaye, Jay Dee Daugherty og Tony Shanahan. Albummet er optaget i Electric Lady Studios i Greenwich Village og indeholder en ballade dedikeret til Amy Winehouse og et hyldestnummer til det japanske folk efter sidste års jordskælv kaldet ’Fuji-san’.

Oplev desuden Smith, når hun den 23. august gæster Louisiana som oplæser.

Lyt til Patti Smiths ‘April Fool’:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af