Klumben feat. Raske Penge ‘Faxe Kondi’

For efterhånden halvandet år siden lagde Christian Andersen nummeret ’Kriminel’ op på YouTube, hvilket skulle vise sig så småt at være en del af begyndelsen på dansk dancehalls revival. Klumben, som de fleste bedre kender ham som, varslede helt tilbage i vinteren sin ep ’Fra Klumben til pladen’, men den skulle vise sig først at ramme folkets høretelefoner for en uge siden.

Læs anmeldelse: Klumben ‘Fra Klumben til pladen’

Her finder man et samarbejde med ‘Rundt’-makkeren-Raske Penge, som er intet mindre end en hyldest til sodavanden Faxe Kondi. På nummeret messer Klumben om, hvorfor Faxe Kondi er hans yndlingssodavand, mens bassen pumper under de bløde, dubbede reggaerytmer. En gedigen ørehænger og et oplagt sommersoundtrack. Og ikke helt dårlig reklame for den nu gennemsigtige sportsdrik. Raske Penge bidrager med sin karakteristiske stemme og et stykke Faxe Kondi-historik – kan du også huske fodboldreklamerne? 

Læs mere om dancehallens genkomst i maj-udgaven af Soundvenue, der indebærer interviews med Raske Penge, Klumben og EaggerStunn.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af