Lyt til Modeselektor og Thom Yorke-samarbejde

I 2011 udgav Modeselektor deres tredje album, ’Monkeytown’, der bød på gæsteoptrædener fra Apparat, Otto Van Schirach og Thom Yorke. Radiohead-frontmanden lagde stemme til de to tracks, ’Shipwreck’ og ’This’. På b-siden til singleudgaven af sidstnævnte har Modeselektor taget fat i den samme vokal fra det oprindelige nummer, men skabt et helt nyt og anderledes resultat, ’All Buttons In’.

Læs også: Se Modeselektor og Thom Yorkes ubehagelige zombievideo

Da duoen sidste år spillede koncert på KBH Volume kvitterede vores anmelder med intet mindre end topkarakter. Forhåbentlig kan Gernot Bronsert og Sebastian Szary gøre det ligeså godt når de gæster Roskilde Festival til sommer.

Lyt til Modeselektors ‘All Buttons In’:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af