Mø ‘Maiden’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så man i weekenden danske optræde på Spot Festival, var man indlagt til en noget skizofren koncert. Den danske kunstner vekslede her frit mellem poppede strukturer, bastung crunk, æterisk skønsang og mere rå rap, og hvem Mø præcis er som kunstner må tiden vise, når der senere på året lander et debutalbum, der blandt andre har haft Eloq og Dixone inde over produktion. Spot-koncerten sluttede med ‘Maiden’, der samtidig er danskerens første officielle single.

Læs også: Top Track – Slowolf ‘See U In My Dreams’

Bag knapperne på nummeret sidder Ronni Vindahl, kendt fra blandt andet Boom Clap Bachelors, og det er specielt produktionen, der tager kegler. Møs vokal er ikke uden kælende færdigheder, her i noget mindre bidsk udgave, der dog passer dejligt til nummerets ulmende popbase. Bassen bobler, baggrundskoret kærtegner, og så er jeg komplet målløs over, hvor fuldstændig fantastisk det caribisk-klingende guitarstykke er. Hør nummeret, og du er ikke i tvivl om, hvad jeg mener.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af