Ms Mr ‘Hurricane’

Ms Mr er en dreng/pige-duo fra New York, der i mystikkens navn endnu ikke har afsløret meget om dem selv. De står dog snart overfor at må stå ansigt til ansigt med deres publikum, da de fået en opvarmningstjans for Marina and the Diamonds. Tjansen er blandt andet landet på baggrund af deres ep ‘Ghost City USA’, som duoen smækkede op på deres Bandcamp sidste sommer, men nu er deres første officielle single landet via det altid cool pladeselskab IAMSOUND, der også har Charli XCX og Salem i deres roster.

Læs også: Top Track – Daughn Gibson ‘Tiffany Lou’

Selv beskriver duoen på humoristisk vis deres lyd som soulfuzz, electroschock og tumblr glitch pop, og særligt det sidste giver mening når man ser videoen til førstesinglen. Kvindevokalen er det bærende element på det dommedagstruende nummer, hvor den anonyme sangerinde byder velkommen til enden over mørkladen popmusik, og damn, det omkvæd.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af