Nicolas Jaar feat. Sasha Spielberg ‘Avalanche’

Endnu engang har produceren Nicolas Jaar teamet op med en af Hollywoods fineste døtre. Sidst var det Demi Moore og Bruce Willis’ datter, og nu er turen kommet til Sasha Spielberg, datter af Steven Spielberg. I projektet ‘Just Friends’ arbejder Jaar sammen med en række venner, og det har altså nu også resulteret i nummeret ‘Avalanche’, der oprindeligt blev udgivet via Jaars nyskabende udgivelse kaldet ‘The Prism’, der er en lille kvadratisk aluminiumskube, indeholdende kompilationen ‘Don’t Break My Love’.

‘Avalanche’ har tidligere været utilgængelig for folk der ikke havde invisteret i prismen, men da Nicolas Jaar overtog BBC Radio 1 og leverede et to timer langt Essential Mix kom nummeret frit frem.

Læs også: Hent Nicolas Jaars essential mix

Nummeret lægger ud med ørevridende, knagende døre og tunge prust, for så at hoppe over i noget langt mere behageligt. Et triphoppet beat og rolige klavertilskud agerer baggrund til Sasha Speilbergs fine, mumlende stemme på det, som rent faktisk er et Leonard Cohen-cover af nummeret fra albummet ‘Songs of Love and Hate’ fra 1971. Så læn dig tilbage og lad nummeret skylle ind over dig som en velkommen lavine.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af