Video: Tenacious D hyrer ny roadie

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tenacious D ‘The Roadie’

Tenacious D, også kendt som ’det bedste band på jorden’, er tilbage med den nye video til ’The Radio’. Jack Black and Kyle Gass har hårdt brug for en ny roadie til aftenens show og heldigvis møder de Sebastian, der efter eget udsagn har slæbt kasser og lavet pyro-shows for alle fra Metallica til Ice Capades.

Sebastian bliver spillet af Danny McBride, der har høstet stor succes for tv-serien ’Eastbound and Down’ og film som ’Tropic Thunder’ og ’Pineapple Express’. Efter sigende skulle McBride også være i gang med at lave et amerikansk remake af ’Klovn The Movie’ sammen med Todd Phillips, instruktøren af ’The Hangover’.

Læs også: Se både Jack Black og Danny McBride i sidste års Beastie Boys-film

Den opmærksomme seer vil også kunne få øje på skuespilleren Val Kilmer i videoen. Den 14. maj udkommer ’Rize of the Fenix’, Tenacious Ds tredje album og opfølgeren til ’The Pick of Destiny’ fra 2006.

Hør også titelnummeret fra ‘Rize of the Fenix’ HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af