ASAP Rocky sætter dato på debuten

ASAP Rocky har som bekendt et debutalbum med den ikke så ydmyge titel ‘LongLiveA$AP’ på vej, der tidligere har haft den 4. juli som en umiddelbar release-dato. Nu er det dog i et interview med den pretty flacko blevet afsløret, at debuten ventes den 10. september.

‘LongLiveA$AP’ vil indeholde den Hitboy-producerede førstesingle ‘Goldie’, samarbejder med Pharrel og Santigold, samt nummeret Rocky lavede i selskab med Lana Del Rey, nemlig ‘Ridin”, der skulle have figureret på The Kickdrums’ mixtape, men blev trukket derfra, da rapperen ville have nummeret for sig selv.

Læs også: Laver ASAP Rocky og Skrillex musik sammen?

Samarbejdet med den smukke, slemme pige, Del Rey, stoppede dog ikke der, da det i sidste uge kom frem, at ASAP Rocky skulle bære rollen som John F. Kennedy og Lana rollen som Jackie O. i videoen til ‘Born to Die’-skæringen ‘National Anthem’. Nu er der kommet syn for sagen, da man kan se en fire minutter lang teaser.

Du kan desuden læse et stort interview med ASAP Rocky i det nye Soundvenue, der udkommer imorgen torsdag den 28. juni.

Se ‘National Anthem’-teaseren:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af