Download gratis mixtape fra Copenhagen Collaboration

Foto: Christian Klintholm

Copenhagen Collaboration er en samling af 10 bands med base i København. Kollektivet tæller You.You.You., Alcoholic Faith Mission, CODY, Hellraiserten, Sleep Party People, Before the Show, Monkey Cup Dress, From Sarah, The Ondt and the Gracehoper og Stærosaurus, og de har tilsammen sammensat et friskt mixtape, der kan hentes ganske gratis. Hør og download det forneden.

Læs også: Top Track – Sleep Party People ‘Chin’

Kollektivet spiller på årets Roskilde Festival om fredagen kl. 13.00 på Arena, og de har smækket en lille teaser op, så man får en idé om, hvad man kan forvente af en koncert med så mange diverse musikere i spil.

Hent og hør mixtapet (tjek tracklisten HER):


Se teaser-videoen:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af