Drake og Chris Brown tilbudt en million dollars for at slås

Slås popstjerner for penge? Måske hvis det kommer til Drake og Chris Brown. Rygterne går på, at der tidligere på måneden opstod uenigheder på en natklub med et voldeligt udfald mellem de to, da Chris Brown eftersigende sendte en flaske over til Drakes bord for at slå en streg over tidligere uoverenstemmelser. Han fik dog flasken sendt retur.

Chris Brown har tidligere været i forhold med Rihanna, der endte i vold, og Drake har også været involveret med sangerinden fra Barbados. Det har ført til spydigheder mellem Drizzy og Breezy, og det skulle eftersigende have kulmineret på natklubben. Chris Brown tweetede efterfølgende et billede af sin hage der var slået hul på, mens Drake siger han forlod klubben da optøjerne begyndte.

Læs også: 12 ting du ikke vidste om Drake

Nu er de to følsomme r’n’b-fyre blevet tilbudt en million dollars hver af kendis bokse-promoteren Alki David, samt en million til velgørenhed, for at gå i bokseringen og få aggresionerne ud én gang for alle. Boksekampen ville blot bestå af tre runder af et minut, så det vil ikke blive en vild og voldsom omgang understreger David. Hvorvidt de to vil gå med til en sådan boksekamp er der pt. ingen udmeldinger omkring.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af